Valmistumisilmoitus


Valmistumisesi jälkeen jäsenyytesi jatkuu insinöörijäsenenä Insinööriliiton jäsenjärjestössä. Valmistuttuasi saat automaattisesti alennusta jäsenmaksustasi ensimmäisen 18 kuukauden ajalta. Insinöörijäsenyytesi tulee voimaan takautuvasti valmistumispäivästäsi alkaen.

 
Maatunnus
Matkapuhelinnumero

Työttömyyskassa

Työttömyyskassaan voi liittyä ja kassaa voi vaihtaa pääsääntöisesti vain palkkatyössä ollessaan - ei kuitenkaan palkattoman jakson, esim. hoitovapaan, kokoaikaisen lomautuksen, työttömyyden tai pitkän sairasloman aikana. Jos olet jo jonkin toisen kassan jäsen, voit päättää jäsenyytesi siellä saatuasi meiltä vahvistuksen kassajäsenyyden voimaantulosta. Työttömyyskassalain mukaan henkilö voi olla vain yhden työttömyyskassan jäsen kerrallaan. Työttömyyskassa on riippuen jäsenjärjestöstäsi joko KOKO-kassa tai JATTK-kassa.

Työpaikkatieto on meille työmarkkinatoimijana tärkeä. Tieto parantaa ja nopeuttaa meiltä saamaasi palvelua. Emme koskaan ole työnantajaasi yhteydessä työsuhdeasioissasi, ellet sitä meiltä erikseen pyydä.

Jos et tiedä työnantajasi Y-tunnusta, voit hakea sen helposti YTJ:n yrityshaku-palvelun avulla. (https://tietopalvelu.ytj.fi)
Maatunnus
Matkapuhelinnumero

Valmistumisesi jälkeen jäsenyytesi jatkuu insinöörijäsenenä Insinööriliiton jäsenjärjestössä.


Valitse joko postiosoitteesi mukainen alueyhdistys tai tutkintosi tai työnantajasi mukainen valtakunnallinen järjestö.

Tietotekniikka:
- Tietoalan toimihenkilöt
Valtio:
- Julkisen alan Insinöörien Liitto JIL ja sen alayhdistykset
Kunnat:
- Tekniikan ammattilaiset
- Pelastualan ammattilaiset ja sen alayhdistykset

Jäsenjärjestön säännöt vaihtelevat. Osa yhdistyksistä vaatii jäsenyyteen esimerkiksi insinööritutkinnon. Jos käy niin, että jokin jäsenkelpoisuusvaatimus ei täyty, ohjaamme sinut toiseen, juuri sinulle sopivaan jäsenjärjestöön.

Viestintävalinnat